Elektro

Het aanleggen van elektrotechnische installaties in de woningbouw is al sinds vele jaren de hoofdactiviteit van Langendoen Elektro b.v.

Voor diverse plaatselijke aannemers voeren wij werkzaamheden uit.
Dit kan zijn een aanbouw, waarbij de wensen van de klant worden vertaald naar een aantal lichtpunten en contactdozen eventueel aangevuld met onze adviezen.
Of het betreft een nieuwbouw woning waar aan de hand van een door architect geschreven bestek de elektrische installatie wordt ontworpen, getekend en uitgevoerd.

foto6

Ook voor de particuliere klant staan wij klaar. Alle voorkomende werkzaamheden op elektrotechnisch gebied worden door ons vakkundig uitgevoerd. Van deurbel tot aparte groep voor de wasdroger, van verlichtingsarmaturen ophangen tot uitbreiding/vervanging van de groepenkast.
Een extra contactdoos in de meterkast voor de internetmodem, leveren van routers en switches, UTP-kabels trekken naar de TV……wij zorgen ervoor.

Ekkerink Maassluis

Met onze ervaring en de garantie voor kwaliteit heeft u met Langendoen Elektro een betrouwbare installateur voor uw elektroproject gevonden!