Zonnepanelen

Heeft u al zonnepanelen?

Steeds meer bedrijven en zeker ook consumenten zien in dat het laten plaatsen van een zonnepanelen systeem een goede investering is. Het bespaart energiekosten en de terugverdientijd is overzichtelijk: gemiddeld zeven tot elf jaar. Zorg als bedrijf of consument dat u klaar bent voor de meerwaarde van zonne-energie. Wij helpen u graag!

DSC00600

Wij van Langendoen Elektro b.v. gaan altijd mee in de innovatie binnen onze branche. Eén van de meest recente voorbeelden hiervan is zonne-energie. Mede door de huidige economische situatie wordt kostenbesparing steeds belangrijker voor consumenten. Met de aanleg van een zonnestroomsysteem bespaart u jaarlijks veel geld op uw energierekening.

Zonnepanelen, ook wel PV-panelen (photovoltaïsche panelen) genoemd, zetten zonlicht om in elektriciteit. Een zonnepaneel bestaat uit vele kleine zonnecellen die allemaal met elkaar zijn verbonden. De energie van de zon zorgt ervoor dat er een elektrische spanning in de zonnecellen ontstaat. Dit proces levert zonnestroom op die via een omvormer kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet.

Bent u geïnteresseerd in de aanleg van een compleet zonnestroomsysteem, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag helder advies op maat.

Als eerste onderdeel van ons advies maken we een scan. Inzicht begint namelijk altijd met kennis van de feiten, deze bieden u overzicht. En met een scan kunnen wij u dit overzicht geven. Onze scan zet de volgende zaken op een rij:

* Uw huidige energieverbruik;
* De bouwkundige mogelijkheden en beperkingen van uw pand;
* De reducerende maatregelen die passen bij uw persoonlijke ambitie en situatie.

Wanneer u besluit om zonnepanelen op uw dak te laten leggen, komen wij met plezier bij u langs voor een vrijblijvende opname. We bekijken dan de situatie van uw pand en bespreken de mogelijkheden. Naar aanleiding van deze opname sturen we een vrijblijvende offerte op maat.

We gaan hierbij zorgvuldig te werk. U krijgt eerlijk advies, ook als er kritische punten zijn.
U weet voorafgaand aan uw definitieve beslissing precies wat u kunt verwachten. Zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.